Over Montagnel®

Onze (h)eerlijke authentieke worsten importeren wij zelfstandig uit Frankrijk en Spanje. Ze komen uit de Franse Auvergne en de Spaanse Pyreneeën, dus bergachtige (vulkanische) streken. In beide gebieden heerst een microklimaat, met een zéér lage lucht­ vochtigheid; sublieme omstandigheden voor het droogproces en het cultiveringsproces van de worsten. Ze zijn van zeer hoog­ waardige kwaliteit, worden met de hand geknoopt en bevatten geen gluten.

De witte “aanslag” die u ziet bij de worsten is een goedaardige & gezonde schimmel (net als bij schimmelkaas), ontstaan tijdens het droogproces. Ook bij de worsten die voorzien zijn van een kruidenmantel is dit waarneembaar. Dit is gewoon te consumeren; sterker nog; het geeft juist de bijzondere smaak!

Houdbaarheid
De worsten zijn 4 tot 6 maanden houdbaar op kamertemperatuur. U dient het papier of plastic zakje altijd te verwijderen. Snij de worsten altijd in dunne plakjes, dan komt de smaak het best tot zijn recht.

Onze (h)eerlijke authentieke worsten importeren wij zelfstandig uit Frankrijk en Spanje!
De worsten zijn 4 tot 6 maanden houdbaar op kamertemperatuur.

Over ons

Sinds 1991 staan wij op markten, beurzen en evenementen in Nederland en Duitsland met een groot assortiment aan droge worsten. Afkomstig uit het mooie Twente, bieden wij u natuurlijk een ruime keus aan typische Oost-Nederlandse streek producten, aangevuld met worstspecialiteiten uit bijna alle hoeken van Nederland!

Naast de eigengemaakte Nederlandse worsten hebben wij een zorgvuldige selectie gemaakt uit Franse en Spaanse worstproducenten, zodat we door eigen import  een superieure en constante kwaliteit kunnen leveren voor een zéér aantrekkelijke prijs.

Zeker geen eenheidsworst dus, maar een uitgebalanceerd assortiment waar voor een ieder wel iets te vinden is!

Overtuig uzelf en eet smakelijk !

Patrick & Esther Spoolder.